Cursussen vaktechniek

Vakkennis en vaardigheden zijn onmisbaar voor een medewerker en zijn waarde voor het bedrijf. Het is dan ook zaak deze op peil te houden of te brengen. Onze bedreven docenten uit de praktijk leren u zowel in theorie als in praktijk de fijne kneepjes. Heeft u specifieke wensen? Ook voor een (incompany) cursus op maat bent u bij ons op het juiste adres. Samen met u stellen wij een maatwerktraject samen aan de hand van uw gewenste leerdoelen en onze ervaring!

Cursussen UTA-personeel

De cursussen die Civilion organiseert voor UTA-medewerkers in de Civiele Bouw worden gegeven door docenten uit de praktijk. Zij hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven en brengen hun ervaring met veel enthousiasme en professionaliteit over op de cursisten. Van Communicatie tot Organisatie, van Planningen tot Financien, voor elke UTA-medewerker die zich wil verbreden of verdiepen biedt Civilion het juiste traject. Met onze modulaire instroom bieden wij voor ieder een opleiding op maat.

Modules/ Maatwerk

stage civiele techniekDe cursussen van Civilion bestaan uit modules. De grote meerwaarde hiervan is dat de deelnemer alleen voor dat onderdeel kan kiezen waarin hij zich wil verdiepen/verbreden of voor een bepaald thema. Zo kan ieder een opleiding op maat samenstellen. Daarnaast is het door de modules mogelijk het hele jaar door in te stromen. Geen wachtlijsten dus!

Verdere vragen?

Heeft u nog vragen over onze cursussen? Neem dan gerust contact met ons op:

Tel: 085 273 8315
(bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 16.30 uur)

Stuur ons je vraag!