Cursus Voorman

Aanmelden share

In het kort

  • event 07 Dec 2023
  • schedule 13 dagen
  • euro 4550
  • location_on 's-Hertogenbosch
  • check_circle_outline Inclusief lunch

Als voorman/-vrouw stuur je een team van medewerkers aan. Je bent verantwoordelijk voor o.a. Planning, KAM en Veiligheid en je behoudt daarbij het overzicht. Samenwerken in het team en skills als Leidinggeven en Communiceren zijn daarbij net zo belangrijk!  Al deze onderwerpen en meer komen in deze cursus aan bod, zodat jij een (nog betere) Voorman wordt!

Hoe ziet je cursus eruit?

Een goed georganiseerd omgevingsmanagement helpt om draagvlak voor de uitvoeringswerkzaamheden te verkrijgen waardoor het bouwproces soepel verloopt. Hoe kun je een opdrachtgever ‘ontzorgen’.
In de bouw maakt men vele afspraken, bijvoorbeeld met de opdrachtgever, partners, onderaannemers en leveranciers. Veel van deze afspraken worden ook vastgelegd in een planning. De planning heeft zowel betrekking op het proces om tot een plan te komen, op het plan zelf a
Een object wordt uitgewerkt, ontworpen, gebouwd, onderhouden maar kan ook worden gesloopt waarbij zelfs recycling aan de orde kan zijn en is het van belang dat hetgeen wordt gebouwd aan kwaliteitseisen voldoet en veilig wordt gedaan met respect voor het milieu.
Systems Engineering (SE) is een gestructureerde en geïntegreerde methodiek welke helpt om het proces te stroomlijnen over de hele levenscyclus van een project, van het prille idee tot en met beheer en onderhouden en uiteindelijk de sloop.
In de module Beton in de uitvoering I: Bekistingen wordt de bekisting en de maatvoering om te komen tot een betonwerk behandeld.
Bij de module Beton in de uitvoering II; Betontechnologie wordt aandacht besteed aan alle factoren die bijdragen aan de realisatie van een goed eindproduct in beton.
De fasering van het ontgraven van een bouwkuip (droog of nat) te beschrijven
Milieu aspecten te herkennen en aan te geven welke (overheid)procedures te volgen.
De bouw kenmerkt zich door relatief grote omzetten met daarbij een grote omzetsnelheid. Kortom, er gaat veel geld in om. Daarom is het van belang te weten waar de geldstromen zitten en hoe je deze kunt bewaken: kostenbeheersing dus
Lean is een manier van werken waarbij men zich richt op kwaliteitsplanning, -verbetering en -beheersing. Het doel is maximale waarde voor de klant te creëren in alle processen , met zo min mogelijk verspilling.
Met het certificaat Voorspanning in je zak ben je volwaardig gesprekspartner bij besprekingen die betrekking hebben op voorspanning. Naast algemene kennis en materiaalkennis, laten we je zien hoe deze zich in de praktijk vertaalt.
‘Samenwerken 3.0’ staat voor eigentijdse skills, de inhoud en daarbij alle leer en/of verbeterpunten die we de medewerkers willen meegeven. Hoe doe ik het ‘NU’, hoe kan ik NU communiceren, overtuigen, klanten binden en mij daarmee onderscheiden
Nederland, waterland, met in grote delen van het land relatief hoge grondwater standen. Met name in de bebouwde delen van het land heeft bronbemaling z’n beperkingen en wordt veel (voorbereidend) werk onder de grondwater spiegel door duikers uitgevoerd. .
Om goed te kunnen aansturen, is het belangrijk om te ontdekken wat jouw eigen visie is op leidinggeven. Jouw gedrag is bepalend voor hoe medewerkers reageren. Ook heb je vaardigheden nodig en die zijn te leren.

Je kan je voor de volledige cursus inschrijven of je eigen maatwerkpakket samenstellen!

Heb je nog vragen over deze cursus ? Neem contact met ons op.

Helene van der Knaap/ John Roelofs

Administratief medewerker / manager cursussen

Heb je een vraag? Onze collega's staan voor je klaar!

close

Karen

call +31651900530