Civilion is hét opleidingsinstituut voor de Civiele Betonbouw waar jij terecht kunt voor een stage Civiele Techniek.

stage civiele techniek

Mbo stage Civiele Techniek

Civilion biedt mbo leerwerktrajecten aan op niveau 2, 3 en 4. Wanneer jij een leerwerktraject wilt volgen ga je werken of stagelopen in de Civiele Techniek. Civilion helpt jou met het vinden van een werkplek of stageplaats. We zorgen voor een geschikt leerbedrijf in jouw woonomgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen tot een ware vakman in de branche. In welk opleidingsniveau je instroomt is afhankelijk van jouw vooropleiding. Nog geen vooropleiding afgerond? Dat is geen probleem. Door middel van een test bekijken wij welke mbo-opleiding het meest geschikt is. Meer informatie over de mbo-opleidingen lees je hier.

Hbo stage Civiele Techniek

Bij het hbo leerwerktraject ga jij aan de slag als (assistent) uitvoerder, werkvoorbereider, calculator of tekenaar in de Civiele Techniek. Civilion zorgt voor een geschikt stagebedrijf waar volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen tot een professional in de branche. Meer informatie over de deeltijd hbo-opleiding lees je hier.

Stage lopen vanuit een andere opleiding

Volg je momenteel een andere opleiding en wil je tijdens die opleiding bekijken of de civiele techniek bij je past? Ook dan kunnen wij je helpen aan een geschikte stageplaats. Denk bijvoorbeeld aan een stage als civiel betontimmerman tijdens je VMBO-opleiding of een stage tijdens je technische mbo niveau 4 opleiding als (assistent) uitvoerder, werkvoorbereider, calculator of tekenaar. Bevalt je stage goed voor zowel jou als het stagebedrijf? Dan is de kans groot dat je bij het bedrijf kunt blijven werken terwijl je verder leert in één van onze mbo bbl-opleidingen of deeltijd hbo-opleiding. Heb je interesse in een stage via Civilion? Neem dan contact op. Onze studieloopbaanbegeleiders kijken graag samen met je welke organisatie en functies het beste bij jou passen.