Allround Betontimmerman

MBO 3

Solliciteren share

De voordelen op een rijtje

  • check_circle_outline Goed salaris

  • check_circle_outline Opleiding vergoed

  • check_circle_outline Baangarantie

  • check_circle_outline Groeimogelijkheden

  • check_circle_outline Persoonlijke lessen

Werken en Leren

Je hebt een diploma Betontimmeren op zak en een weergaloze motivatie om je talenten in de civiele bouw door te ontwikkelen. In de opleiding tot Allround Timmerman op mbo niveau 3 wordt je vakkennis uitgebreid en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van leidinggeven, samenwerken en communiceren. In de opleiding die 3 jaar duurt werk je bij een aannemingsbedrijf, waar een persoonlijke leermeester jou de juiste competenties bijbrengt. Daarnaast volg je eens in de zes weken 4 dagen theorie- en praktijklessen op ons opleidingscentrum in ‘s-Hertogenbosch. Je werkt en leert tegelijk. Je functie gaat zich verdiepen en je salaris zal groeien.

play_arrow

Jouw werkplek

Bij de erkende mbo-opleiding van Civilion ga je leren en werken tegelijk. Civilion zorgt voor een werkplek bij een van de bouwbedrijven in jouw woonomgeving. Daar krijg je een persoonlijke leermeester toegewezen die jou in de praktijk begeleidt.

Youri (23), Van Hattum en Blankevoort

"Vorig jaar ben ik begonnen bij Civilion, ik zit nu in het tweede leerjaar van de niveau 3 opleiding. Ik ben naar de open dag van Civilion gegaan en dat beviel me wel. Ik mocht een bouwplaats bezoeken en was toen helemaal overtuigd. Nu werk ik op de Maasvlakte. Wij bouwen daar een brug voor de Rotterdamse haven. Erg afwisselend werk!"

Paul Bleijenberg, Projectdirecteur Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten

''De personeelsbehoefte in de bouw is enorm en neemt de komende jaren alleen maar toe. Goed opgeleide vakmensen zijn cruciaal in de toekomstige bouwopgave.''

Hoe ziet je opleiding eruit?

Per schooljaar kom je zeven keer naar het opleidingsintituut in 's-Hertogenbosch. Per keer volg je vier dagen scholing waarbij je zowel theorie- als praktijklessen krijgt. Woon je niet in de buurt van ’s-Hertogenbosch? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je kosteloos overnacht in een naastgelegen hotel. Zo start ook jij iedere schooldag heerlijk uitgerust!

Tijdens een scholingsweek volg je twee dagen theorielessen. De andere twee dagen ga je aan de slag in onze praktijkhal met de bouw van een bekistingswerkstuk. In onze enorme praktijkhal bootsen we de praktijk na met een systeembekistingsopstelling en bovenloopkraan! Iedere scholingsweek dagen we je uit met een iets moeilijkere opdracht, zo word jij de beste vakman die je kunt zijn!

Tekening lezen
Basiskennis beton
Planningen
Kostenbesef
Gereedschap & Maatvoering
Veiligheid en Milieu
Aanslaan en hijsen van lasten
Diverse praktijkwerkstukken
Bouwplaats-, bestek- en heiplan
Prefab beton
Bekisting voor fundaties
Bekisting vloeren en dekken
Eenvoudig vlechtwerk
Diverse praktijkwerkstukken
Organiseren van werkzaamheden
Instrueren van collega's
Veiligheid, kwaliteit en voortgang bewaken
Administratie voeren
Diverse praktijkwerkstukken

Toelating

Je wordt toegelaten met een vmbo-diploma (VMBO basis) of een mbo-2 diploma.
Als je geen afgeronde vooropleiding hebt, maar wel interesse, dan kan je toch reageren. Met behulp van een test wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn.Over civilion

Civilion is hèt opleidingscentrum binnen de Civiele Techniek, opgericht door aannemers uit heel Nederland.
Je combineert de mbo-opleiding van Civilion met een werkplek bij één van de beste aannemers. We bieden opleidingen aan op mbo niveau 2, 3 en 4, van leerling betontimmerman tot assistent uitvoerder. Kortom, geld verdienen en (om)scholing in een branche met toekomst!

30

Jaar ervaring in opleiden

1.500

Afgestudeerde studenten

76

Aangesloten bedrijven

Deze opleiding is een samenwerking tussen Civilion en het SOMA College.

Aanmelden mbo

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Dagje meelopen?

Civilion organiseert het gehele jaar activiteiten om jou de wereld van civiele techniek te laten zien. Elke week is er een meeloopdag in ‘s-Hertogenbosch.

Meld je aan

Open dagen en onderwijsbeurzen

Meer weten over deze opleiding? Check hier de Open Dagen, beurzen en evenementen waar we je meer vertellen over de opleiding

Meld je aan zodat we klaar zijn voor jouw bezoek en alle informatie voor je klaar hebben liggen!

Aanmelden Open dagen / Onderwijsbeurzen

Elke Kuijpers

Talent Coach

Heb je een vraag? Onze collega's staan voor je klaar!

close

Karen

call +31651900530