Civilion On Tour

Ons hoofdkantoor zit dan wel in Den Bosch maar als landelijke opleider met leerbedrijven door het land, gaan wij natuurlijk het land in om in contact te komen met iedereen die meer te weten wil komen over het werken in de Civiele bouw en de bijbehorende opleidingen.

Meer over onze opleidingen

Civilion is 30 jaar geleden opgericht vóór en dóór aannemingsbedrijven om ondersteuning te bieden op het gebied van werven, selecteren, coachen en opleiden van vakkundig personeel in de civiele bouw. Civilion is werken en leren op mbo- en hbo-niveau. Als je bij ons in dienst komt ga je werken bij één van onze eigenaren bij jou in de buurt. Je hebt dus meteen een betaalde baan én een opleiding die voor jou helemaal gratis is.

Zo bereid jij je echt voor op een succesvolle toekomst!

MBO Open dagen

Onze MBO opleidingen spelen zich af bij het leerbedrijf, bij Soma én op onze eigen leerlocatie. Benieuwd hoe dit hele traject eruit ziet? Op de MBO Open Dag bij Soma vertellen we je hier alles over. Wil jij één van de Open dag (en) bezoeken? Meld je dan aan zodat we alle informatie die jij nodig hebt klaar hebben liggen. Is er geen Open Dag gepland? Geen probleem: op onze locatie in Den Bosch kun je op iedere dag van de week een kijkje komen nemen en leer je meer over het Civiele Vak. Je kunt dit doen door je hier aan te melden.

Met regelmaat worden er ook Online informatiebijeenkomst georganiseerd door JijGaatHetMaken (het platform dat enthousiasmeert voor werken in de Bouw en Infra). Hier kun je ook altijd aansluiten als je meer wilt weten over het werken (en leren) in de Civiele Bouw:

 • 21 mei van 12:00 tot 13:00: Meld je hier aan.
 • 18 juni van 12:00 tot 13:00: Meld je hier aan.
Meld je aan

HBO Open dagen

Onze HBO opleidingen spelen zich af bij het leerbedrijf, bij HAN Arnhem én op onze eigen leerlocatie. Benieuwd hoe dit hele traject eruit ziet? Op de HBO Open Dag bij HAN Arnhem vertellen we je hier alles over. Wil jij één van de dagen bezoeken? Meld je dan aan zodat we alle informatie die jij nodig hebt klaar hebben liggen. Zijn er geen data gepland of passen deze data jou niet? Neem dan contact met ons op voor een informatie/meeloopdag bij ons in Den Bosch.

 • Woensdag 5 juni 2024
 • Woensdag 27 november 2024
 • Woensdag 12 maart 2025

Met regelmaat worden er ook Online informatiebijeenkomst georganiseerd door JijGaatHetMaken (het platform dat enthousiasmeert voor werken in de Bouw en Infra). Hier kun je ook altijd aansluiten als je meer wilt weten over het werken (en leren) in de Civiele Bouw:

 • 21 mei van 12:00 tot 13:00: Meld je hier aan.
 • 18 juni van 12:00 tot 13:00: Meld je hier aan.
Meld je aan

Beurzen en evenementen

Natuurlijk zijn wij, vaak samen met Bouwend Nederland, ook aanwezig op diverse (landelijke) (onderwijs)beurzen en Open Dagen om alles te vertellen over de mooie beroepen in de Civiele bouw. Een van deze beurzen bezoeken? We ontmoeten je graag daar!

 • Dag van de Bouw / Onderwijsdag 7 & 8 juni - Landelijk
 • Openlucht Banenfestival 17 juni - Nederlands Openluchtmuseum Arnhem
 • Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024 - NDSM Loods, Amsterdam-Noord.
 • Onderwijsbeurs Zuid - 27 & 28 september 2024 - Veldhoven.
 • Studiekeuzebeurs Midden - 29 & 30 november 2024 - Utrecht.
 • De BuitenlandBeurs - 29 & 30 november 2024 - Utrecht.
 • Studiekeuzebeurs West - 6 & 7 december 2024 – Rotterdam.
 • InfraTech 2025 - 14 tm 17 januari 2025 - Rotterdam.
Meer over InfraBindt

Dagje meelopen

Wil je niet wachten op een Open dag of een beurs om meer te weten te komen? Geen probleem! Civilion organiseert het gehele jaar activiteiten om jou de wereld van civiele techniek te laten zien. Elke week is er een meeloopdag in ‘s-Hertogenbosch.

Wil jij een dagje meelopen en alles te weten komen of een baan in de Civiele bouw gecombineerd met een opleiding? Meld je dan snel aan en we nemen contact met jou op.

Meld je aan voor een meeloopdag

Heb je een vraag? Onze collega's staan voor je klaar!

close

Karen

call +31651900530