De voordelen van deeltijd Studeren in de Civiele Bouw

Benieuwd naar de voordelen van deeltijd studeren in de Civiele Bouw? Bij Civilion delen we graag waardevolle informatie over deze mogelijkheid, zowel op MBO als HBO niveaus. Lees er meer over in de Civilion blog.

< Terug naar overzicht

Ontdek Deeltijd Studeren in de Civiele Bouw: MBO en HBO Niveau

Benieuwd naar de voordelen van deeltijd studeren in de Civiele Bouw? Bij Civilion delen we graag waardevolle informatie over deze mogelijkheid, zowel op MBO als HBO niveaus. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al werkzaam bent in de industrie, deeltijd studeren opent deuren naar nieuwe mogelijkheden.

Waarom Deeltijd Studeren in de Civiele Bouw?
1. Praktijkgericht Leren
Verkrijg direct toepasbare vaardigheden die relevant zijn voor de Civiele Bouw.
Breng theoretische kennis meteen in de praktijk tijdens betaalde leerbanen.
2. Verdien terwijl je Leer(t)
Ontvang een salaris terwijl je studeert en bouw waardevolle werkervaring op.
Ontdek mogelijkheden voor financiële ondersteuning bij studiekosten.
3. Flexibiliteit voor Werkenden
Pas je studie aan op je werk en privéleven met flexibele roosters.
Optimaliseer je huidige baan met nieuwe kennis en vaardigheden.

Civiele Bouw in Cijfers
Wist je dat de Civiele Bouw sector aanzienlijk groeit? Volgens recente cijfers wordt verwacht dat de vraag naar gekwalificeerde professionals blijft stijgen. Door deeltijd studeren te combineren met praktijkervaring, kun je profiteren van deze groeiende industrie.

Ontdek De Mogelijkheden bij Civilion
Civilion, als toonaangevend bedrijf in de Civiele Bouw, biedt een uitstekende omgeving om je deeltijd studie-avontuur te beginnen. Ontdek de mogelijkheden voor betaalde leerbanen die aansluiten bij jouw ambities en de behoeften van de Civiele Bouw sector.

Wil je meer weten over de voordelen van deeltijd studeren bij Civilion? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze vacatures voor betaalde leerbanen in de Civiele Bouw op https://www.civilion.nl/.

Gebruik deze kans om je kennis uit te breiden en je carrière in de Civiele Bouw te versterken met deeltijd studeren bij Civilion.

Heb je een vraag? Onze collega's staan voor je klaar!

close

Karen

call +31651900530