Civiele Helden Campagne Gelanceerd

Civilion is verheugd de lancering van de landelijke campagne "Civiele Helden" aan te kondigen, een initiatief dat gericht is op het inspireren van de jonge generatie om de spannende wereld van Civiele Techniek te verkennen.

< Terug naar overzicht

Civilion is verheugd de lancering van de landelijke campagne "Civiele Helden" aan te kondigen, een initiatief dat gericht is op het inspireren van de jonge generatie om de spannende wereld van Civiele Techniek te verkennen. De campagne, gecoördineerd door opleidingen Civiele Techniek vanuit het Domein Built Environment, heeft tot doel de aandacht te vestigen op de diversiteit en kansen binnen het vakgebied van de Civiele Techniek.

Waarom de Campagne Civiele Helden Belangrijk is

Ons land staat voor enorme uitdagingen in het behouden van veilige, leefbare en bereikbare infrastructuur voor de toekomst. De Civiele Techniek, ofwel de grond-, weg- en waterbouw, speelt een centrale rol in deze missie. Er is echter een nijpend tekort aan civieltechnische ingenieurs en een afname in aanmeldingen voor HBO-opleidingen in dit vakgebied.

De "Civiele Helden" campagne wil deze problemen aanpakken door jongeren bewust te maken van de mogelijkheden en kansen die de Civiele Techniek biedt. Hier komt Civilion in beeld, als een toonaangevend opleidingsinstituut voor MBO en HBO opleidingen in de Civiele Techniek.

Waarom Civilion de Juiste Keuze is voor Jonge Techneuten

Civilion maakt deel uit van deze nationale inspanning en biedt jonge mensen de kans om te werken en te leren in de Civiele Bouwsector. Hier zijn enkele redenen waarom Civilion de juiste keuze is voor degenen die geïnspireerd worden door de "Civiele Helden" campagne:

  • Betaald Leren: Bij Civilion hoef je je geen zorgen te maken over collegegeld. Je leert terwijl je werkt en ontvangt een goed salaris.
  • Praktijkgerichte Ervaring: We geloven in learning by doing. Bij Civilion duik je direct in echte projecten binnen de Civiele Bouwsector.
  • Persoonlijke Ondersteuning: We begrijpen dat iedereen anders is. Ons team helpt je bij het vinden van een bedrijf en functie die het beste bij jouw persoonlijkheid en leerstijl passen.
  • Financiële Voordelen: Naast het loon, bieden we een marktconform dienstverband tijdens je opleiding.
  • Talent Coaching: Onze talentcoaches staan klaar om je te begeleiden in je carrière en opleiding.
  • Netwerken en Kansen: Door Civilion krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk binnen de Civiele Bouwsector, wat kan leiden tot toekomstige kansen en groei.
  • Praktische Workshops en Excursies: We organiseren workshops die direct je vaardigheden verbeteren en relevante excursies om je te inspireren.
  • Branche Erkenning: Naast je HAN/HBO AD of PMI diploma ontvang je het erkende Civilion Branche certificaat Civiele Bouw.
  • Kosten Gedekt: Je hoeft je geen zorgen te maken over collegegeld en studieboeken; wij zorgen ervoor.

We nodigen iedereen die geïnspireerd wordt door de "Civiele Helden" campagne uit om contact op te nemen met Civilion. Samen kunnen we jouw carrièremogelijkheden verkennen en jouw toekomst in de Civiele Techniek vormgeven.

Maak nu de eerste stap naar jouw toekomst als een Civiele Held voor meer informatie en een persoonlijk gesprek. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in de wereld van Civiele Helden en je te helpen schitteren in dit opwindende vakgebied. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor ons land.

Meer informatie over het worden van een Civiele Held bij Civilion
play_arrow

Heb je een vraag? Onze collega's staan voor je klaar!

close

Karen

call +31651900530