Ontdek je Toekomst als Civiele Held bij Civilion

Onze samenleving heeft dringend behoefte aan Civiele Helden, en we denken dat jij die rol perfect kunt vervullen. Als je klaar bent om slimme oplossingen te bedenken, onze infrastructuur klaar wilt maken voor de toekomst komen we graag in contact.

Bekijk de leer-werk jobs

Civiele held worden?

Hey daar! Ben jij klaar om een Civiele Held te worden?

Bij Civilion, het opleidingsinstituut voor MBO en HBO opleidingen in de Civiele Techniek, geloven we dat jij de toekomst van onze infrastructuur kunt vormgeven. En we willen jou daarbij helpen!

  • Learning by Doing: Wij begrijpen dat de beste manier om te leren is door te doen. Bij Civilion duik je meteen de praktijk in en werk je aan echte projecten in de Civiele Bouwsector.
  • Persoonlijke Support: Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een bedrijf en een rol die perfect bij jou past. We begrijpen dat iedereen anders is, en we willen dat je op jouw manier kunt groeien.
  • Money Matters: Niet alleen kun je leren terwijl je werkt, maar we bieden ook een fatsoenlijk loon en andere voordelen tijdens je opleiding.
  • Guidance and Coaching: Je staat er niet alleen voor. Onze talentcoaches zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je opleiding en carrière.
  • Build Your Network: Met toegang tot ons uitgebreide netwerk in de Civiele Bouwsector, kun je connecties maken die je verder brengen in je carrière.
  • Boost Your Skills: We organiseren praktische workshops om je vaardigheden aan te scherpen en je te helpen excelleren in je vakgebied.
  • Certificaat voor de Win: Naast je diploma ontvang je ook het gewaardeerde Civilion Branche certificaat Civiele Bouw, dat door de sector wordt erkend.
  • No Tuition Fees: Geen zorgen over collegegeld en studieboeken; dat regelen wij voor je.
  • Landelijke Kansen: Met 35 leerbedrijven door heel Nederland (die trouwens allemaal behorend tot de meest vooruitstrevende namen in de branche), is er altijd een kans in de buurt om te werken en te leren.
  • Civiele Helden Campagne: Civilion is trots om deel uit te maken van de "Civiele Helden" campagne, waar we de aandacht vestigen op het spannende vakgebied van Civiele Techniek.

Word een Civiele Held met Civilion

Onze samenleving heeft dringend behoefte aan Civiele Helden, en we denken dat jij die rol perfect kunt vervullen. Als je klaar bent om slimme oplossingen te bedenken voor echte technische uitdagingen en onze infrastructuur klaar wilt maken voor de toekomst, dan is Civiele Techniek jouw ding!

Dus, als dit klinkt als iets waar jij enthousiast van wordt, waarom dan niet eens een praatje maken? We kunnen je helpen ontdekken hoe jouw toekomst eruitziet als een Civiele Held. Neem nu die eerste stap naar jouw toekomst. Bekijk online hoe onze MBO en HBO leer-werkjobs eruitzien of neem contact met ons op via de Whatsapp functie op de site. We staan te popelen om je te verwelkomen in de wereld van Civiele Helden en je te helpen schitteren in dit geweldige vakgebied. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor ons land.

Heb je een vraag? Onze collega's staan voor je klaar!

close

Karen

call +31651900530