Civilion is hét opleidingsinstituut voor cursussen in de bouw voor zowel bouwplaats- als UTA-personeel. In de snel veranderende wereld van de Civiele Bouw is het bezitten van hedendaagse en toekomstige vakkennis en vaardigheden onmisbaar. Bijblijven en zelfs vooroplopen doe jij door het volgen van een cursus bij Civilion.

cursussen in de bouw

Cursussen in de bouw voor bouwplaatspersoneel

Civilion heeft een groot aanbod in cursussen in de bouw. Of je nu je technische kennis uit wil breiden of juist wil doorgroeien naar de volgende stap in je carrière, er is altijd een passende cursus. Onze bedreven docenten uit de praktijk leren je zowel in theorie als in praktijk de fijne kneepjes.

Voor bedrijven
Bedrijven met specifieke cursusbehoeften zijn bij ons aan het juiste adres voor een (incompany) cursus op maat. In overleg stellen wij een maatwerktraject samen aan de hand van de gewenste leerdoelen en onze ervaring. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Cursussen in de bouw voor UTA-personeel

Speciaal voor UTA-medewerkers heeft Civilion diverse cursussen ontwikkeld. Of je nu een starter of professional bent binnen je vakgebied, voor iedereen binnen de civiele bouw is er een passende cursus.

Modulair maatwerk
De cursussen: Projectorganisator, Werkvoorbereider, Uitvoerder en Voorman, worden modulair aangeboden. Hierdoor is het mogelijk een cursustraject samen te stellen dat aansluit bij ieders kennis en ervaring. Individueel maatwerk dus, geschikt voor zowel grote als kleine bouwbedrijven. Voordeel is bovendien dat jij als deelnemer na inschrijving meteen kunt aansluiten bij de eerstvolgende cursusdag. De modules die nog niet gevolgd zijn, komen vanzelf weer aan bod. Wachtlijsten zijn hierdoor verleden tijd: je kunt direct instromen en mist niets, doordat het programma rouleert.

Ervaring cursist

De ervaring van Beate over de cursus calculator in de bouw:
‘Ik vond het prettig dat ik het cursusmateriaal van tevoren thuis kon voorbereiden. Dat gaf me de gelegenheid om me tijdens de cursus volledig te concentreren op het verhaal van de docent. De inhoud sloot goed aan op de praktijk en ook de tussentijdse opdrachten vond ik erg leerzaam en nuttig.’