Civilion is het opleidingscentrum voor een leerwerktraject mbo op niveau 2, 3 en 4 in de civiele betonbouw.

Leerwerktraject mbo

Bij een leerwerktraject combineer je je opleiding met het opdoen van werkervaring. Civilion zorgt voor een werkplek bij één van de deelnemende bedrijven in jouw woonomgeving. Bij je leerbedrijf krijg je een persoonlijke leermeester toegewezen, die jou in de praktijk begeleidt. Op het opleidingsinstituut van Civilion in Mierlo volg je scholingsweken waarbij je theorie- en praktijklessen krijgt. Tijdens de scholingsweken verblijf je 1 week intern. Ontbijt, lunch, diner en overnachting zijn tijdens deze weken geregeld.

Leerwerktraject mbo-niveau 2 en 3

Tijdens het leerwerktraject op mbo-niveau 2 word je opgeleid tot civiel betontimmerman en werk je mee aan unieke projecten in de civiele bouw. Gedurende de opleiding van twee jaar leer je het vak in de praktijk. Wij zorgen voor een werkplek bij jou in de buurt, waar je een persoonlijke leermeester hebt die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Na het afronden van de mbo-niveau 2 opleiding kun je doorstromen naar de mbo-niveau 3 opleiding. In deze opleiding word je opgeleid tot voortgezet civiel betontimmerman. Met het mbo-niveau 3 diploma ben je toelaatbaar voor de mbo-niveau 4 opleiding.

Leerwerktraject mbo-niveau 4

De vierjarige mbo-niveau 4 opleiding stoomt je klaar tot voorman of praktisch uitvoerder. Het is werken en leren op hoog niveau. Je bent een belangrijke spil in het geheel. Wij leren je de basis van de praktijk en daarnaast brengen we je kennis bij op constructief, financieel en managementvlak. Je bent toelaatbaar voor deze opleiding met een mbo-niveau 3 opleiding, of een vmbo-diploma theoretisch-, gemengd- of kaderberoepsgerichte leerweg.

Tijdens het leerwerktraject bieden wij:

Opleiding
Salaris
VCA diploma
Ontbijt, lunch, diner tijdens verblijf
Kleding- en gereedschapspakket
Reiskostenvergoeding naar school en werk
Leer-werk contract

Heb je vragen over één van onze leerwerktrajecten? Neem dan contact met ons op.