Civilion is hét opleidingsinstituut voor de Civiele Betonbouw waar jij de opleiding infra kunt volgen op mbo- en hbo-niveau.

Infra opleiding

Mbo en hbo infra opleiding

Tijdens de mbo infra opleiding leer jij hoe de bruggen, tunnels en viaducten van Nederland gebouwd worden. Je wordt opgeleid tot civiel betontimmerman (mbo-niveau 2 en 3) of aankomend voorman/ assistent uitvoerder in de infra (mbo-niveau 4).  In de deeltijd hbo-opleiding kun je in 3,5 jaar twee diploma’s behalen, namelijk het Associate Degree (AD)-diploma (duur 2 jaar) en het bachelordiploma (duur 1,5 jaar). Tijdens deze opleiding ga jij aan de slag als (assistent) werkvoorbereider, uitvoerder, calculator of tekenaar. In welke opleiding je instroomt is afhankelijk van je vooropleiding(en).

Leren en werken tijdens je infra opleiding

Al onze opleidingen zijn leer-werktrajecten, zodat je niet alleen de relevante kennis, maar ook de juiste ervaring in het veld opdoet. Heb je nog geen geschikte werkplek? Dat is geen probleem. Civilion heeft een groot netwerk en bemiddelt je graag naar een leerbedrijf in jouw woonomgeving. Dit doen we voor iedere functie, op ieder opleidingsniveau.

Jouw toekomst

De infrastructuur, ook wel civiele bouw genoemd, is enorm belangrijk voor ons land. We hebben daarom vakkundige mensen nodig. Met onze infra opleiding zorgen we ervoor dat jij een onmisbaar professional wordt en jij jezelf kunt verzekeren van een mooie toekomst in de branche. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden, zowel qua opleiding als in het werkveld.

Aanmelden

De toelating tot onze infra opleiding kent een aantal eisen, die terug te vinden zijn op onze website. Kijk hiervoor bij de opleiding waar jij interesse in hebt. Je kunt je aanmelden voor de opleiding via het aanmeldformulier op onze website. Heb je nog vragen over Civilion of over onze infra opleiding? Neem gerust contact met ons op!