Organisatie

Civilion is 30 jaar geleden opgericht vóór en dóór aannemingsbedrijven om ondersteuning te bieden op het gebied van werven, selecteren, coachen en opleiden van vakkundig personeel in de civiele bouw. Civilion is werken en leren op mbo- en hbo-niveau.

Eigenaren

Civilion is in 1987 opgericht voor en door aannemingsbedrijven om ondersteuning te bieden op het gebied van werven, selecteren, coachen en opleiden van lerende werknemers.
Deze aannemers verenigen zich in de Vereniging Opleidingen Civiele Techniek (VOCT).

 

Diversiteit en Inclusie

Bij Civilion is iedereen welkom, ongeacht de etnische achtergrond, genderidentiteit, seksuele voorkeur, leeftijd, geloof, interesses en persoonlijkheid. Waar het ons om draait in jouw talent. 
Wij geloven dat diversiteit zorgt voor een werkvloer waar met plezier gewerkt wordt. Aandacht en inzicht in kwaliteiten van collega’s met een andere achtergrond is hierbij cruciaal.
Civilion heeft de Charter Diversiteit ondertekend. Hiermee commiteren wij onszelf om actief een bijdrage te leven aan een effectief diversiteitsbeleid. Dit doen wij door het toepassen van verschillende maatregelen, vastgesteld in ons plan van aanpak.

Team Civilion

Frank Fiers

Directeur

fiers@civilion.nl

Nicolle van Dijk

Directeur HRM

dijk@civilion.nl

Sven de Vaan

HR & Officemanager

vaan@civilion.nl

Jesse Hamel

Controller

hamel@civilion.nl

Helene van der Knaap

Cursussen & Personeelszaken

knaap@civilion.nl

John Roelofs

Manager opleidingen

roelofs@civilion.nl

Angelo van der Pluijm

Opleidingscoördinator

pluijm@civilion.nl

Hotty Nijdam

Studieloopbaanbegeleider hbo

nijdam@civilion.nl

Karen Gevers

Talent Coach

gevers@civilion.nl

Elke Kuijpers

Talent Coach

elke@civilion.nl

Ankie Janssen

Marketing & Business Development

ankie@civilion.nl

Civiele techniek houdt zich bezig met het ontwerpen, bouwen, realiseren en onderhouden van alle infrastructuur. Een andere benaming is weg- en waterbouwkunde. Als sector staan we voor een enorme uitdaging door de energietransitie en klimaatveranderingen. Alleen door duurzaamheid centraal te zetten kunnen we zorgen voor een leefbare leefomgeving, voor nu en in de toekomst. 

Bouwend Nederland

Civilion is lid van van Bouwend Nederland en actief aangesloten bij Vakgroep Civiele Bouw en Vakgroep Opleidingsbedrijven waardoor we de specifieke belangen van circa 30 leden behartigen en ons hard maken voor het kwalitatief opleiden van de Civiele vakmensen voor de toekomst (die we graag onze Civiele Helden noemen).

Onder deze vakgroep valt Jong VCB. Leden van Jong VCB zijn managers tussen de 25-40 jaar. Speciaal voor deze leden organiseert Civilion managementtrainingen.


 

 

arrow_back
arrow_forward

Neem een kijkje bij Civilion

play_arrow

Erkenning, Certificering en Algemene Voorwaarden

Lidmaatschap Bouwend Nederland 
VCU gecertificeerd
SBB erkend

NEN 4400-1 Civilion Academy BV
NEN 4400-1 Civilion BV

KvK-nummer Civilion BV: 53861647
KvK-nummer Civilion Holding BV: 7207095
KvK-nummer Civilion Academy BV: 17170602

De Algemene Voorwaarden, uittreksels KvK, G-rekening en Verklaringen Belastingdienst zijn op te vragen via info@civilion.nl.

Heb je een vraag? Onze collega's staan voor je klaar!

close

Karen

call +31651900530