Nieuw: Open Hiring

Bij Civilion kunnen mbo-studenten voortaan direct aan de slag!

< Terug naar overzicht

Met de krapte op de arbeidsmarkt is dat natuurlijk ook niet zo gek. Talent willen we meteen binden en boeien! Daarom Open Hiring.
Hiermee is de tijd van wachten voor sollicitanten op een gesprek of wachten tot het VCA-examen voorbij. Direct een contract, direct salaris, direct beginnen!

Hoe gaat dit in zijn werk?


In een telefoon- of videogesprek bespreken we samen met de kandidaat uitvoerig de functie en opleiding. Het is natuurlijk van groot belang dat de kandidaad een goed beeld heeft van wat hij/zij kan verwachten. Ook vragen we of hij/zij in bezit is van rijbewijs, auto en woonplaats. Op basis hiervan weten wij wat de mogelijkheden zijn in de regio bij onze lidbedrijven.
De kandidaat mag de volgende dag het contract komen tekenen in 's-Hertogenbosch. Dit is meteen de start van het opleidingsprogramma waarbij we ervoor zorgen dat het VCA-certificaat behaald wordt. Woont onze inmiddels nieuwe collega niet in de buurt? Geen probleem, tijdens deze eerste  dagen kan er (kosteloos) worden overnacht in het naastgelegen hotel. Zodra het VCA-diploma in de pocket is begint het werk op de bouwplaats. 
 

 

Heb je een vraag? Onze collega's staan voor je klaar!

close

Karen

call +31651900530