Jij als student van Civilion kan rekenen op een goede begeleiding bij de studieloopbaan. Tijdens je opleiding word je geïnformeerd, begeleid en geadviseerd bij je studie, je studievoortgang en jouw groei als student.

Studieloopbaanbegeleider

De studieloopbaanbegeleider is je eerste aanspreekpunt binnen Civilion bij vragen over je studievoortgang. Je kunt altijd bij hem of haar terecht als je ondersteuning bij je studie kunt gebruiken. Ook kun je bij je studieloopbaanbegeleider terecht wanneer je door persoonlijke problemen studievertraging oploopt of als je vragen hebt over bijvoorbeeld doorstoom naar een vervolgstudie.
Per jaar heb je enkele gesprekken met je studieloopbaanbegeleider.

De studieloopbaanbegeleiders van Civilion zijn:

Studieloopbaanbegeleider mbo 2, mbo 3, mbo 4

Angelo van der Pluijm is door zijn eigen ervaring in de Civiele Betonbouw doorgegroeid naar leermeester en opleidingscoördinator. Hij begeleidt de leerlingen tijdens hun mbo 2, 3 en 4 opleiding en bezoekt hen op de werkplek.

Quote Angelo:
‘Groeien in de praktijk brengt je verder.’

studieloopbaanbegeleider

Nicolle van Dijk werkt sinds 2009 bij Civilion. Vanuit haar rol in de werving en selectie zorgt ze voor de juiste match tussen bedrijven en nieuwe medewerkers. Ze begeleid de hbo studenten van Civilion en de Hogeschool Arnhem tijdens hun gehele opleiding. Uit eigen ervaring weet ze hoe pittig het is om naast je werk een studie te volgen. Maar met hard werken geeft het grote voldoening.

Quote Nicolle:
‘Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven!’

studieloopbaanbegeleider

Lisanne de Gouw is sinds 2009 werkzaam bij Civilion. Voor de deeltijd hbo-opleiding voert zij de intakegesprekken. Ze zorgt ervoor dat toekomstige studenten starten in een functie die bij hen past. Ook maakt zij de juiste match tussen de student en het leerbedrijf.

Quote Lisanne:
‘Als je van je hobby je werk maakt hoef je nooit te werken; doe wat je leuk vindt en wat bij je past.’