Arbeidsbemiddeling

Heb jij interesse in één van de opleidingen van Civilion, maar nog geen geschikte werkplek? Dat is geen probleem. Wij hebben een groot netwerk binnen de civiele bouw en kunnen je bemiddelen naar een geschikte werkplek. Deze arbeidsbemiddeling bieden wij aan voor al onze mbo-opleidingen en onze deeltijd hbo-opleiding.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je contact met ons opneemt omdat je in aanmerking wil komen voor één van onze opleidingen, zullen wij je vragen je CV en eventueel korte motivatie naar ons toe te sturen. Wanneer we verwachten dat de opleiding passend kan zijn, nemen we vervolgens telefonisch contact met je op. We nemen je CV met je door en lichten ons leer-werktraject toe. Wanneer wij beiden na dit telefonisch intakegesprek enthousiast zijn, wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op ons opleidingscentrum.

Meeloopdagen mbo

Voor onze mbo-opleidingen hebben wij meerdere keren per jaar meeloopdagen. Tijdens de twee meeloopdagen maak jij een praktijkwerkstuk (bekisting) op ons opleidingsterrein in Mierlo. Daarnaast maak je een instroomtoets waardoor wij een inschatting kunnen maken op welk mbo-niveau jij het beste in kunt stromen. Verder is er een persoonlijk gesprek waarin gekeken wordt of het mbo-leerwerktraject bij je past. Voor deze meeloopdagen kun je een uitnodiging ontvangen als je interesse hebt in één van onze mbo-opleidingen en/of wanneer je vrijblijvend wil onderzoeken of het vak van civiel betontimmerman of aankomend voorman/ assistent uitvoerder bij je past.

Meeloopdagen hbo

Een paar keer per jaar organiseren wij meeloopdagen voor onze deeltijd hbo-opleiding. Deze dagen vinden plaats op de opleidingslocatie, namelijk de HAN in Arnhem. Tijdens de meeloopdag krijg je een rondleiding door de campus en kun je jouw vragen over de opleiding stellen aan huidige studenten. Ook krijg je een proefles van een docent in het praktijklab. Deelnemen aan deze meeloopdag kan vóór of na het persoonlijke intakegesprek.

Heb jij interesse in één van onze meeloopdagen? Laat dit ons weten en vermeld bij opmerkingen in welke meeloopdag je interesse hebt. Wij nemen vervolgens contact met je op.

En dan…

Wanneer we samen na het persoonlijk kennismakingsgesprek besluiten dat de opleiding passend is, en je hebt nog geen geschikte werkplek, gaan wij je bemiddelen. Deze arbeidsbemiddeling is een dienst van Civilion waarbij wij ons netwerk gaan benaderen voor je. Afhankelijk van je woonplaats en de functie die je wil gaan vervullen zoeken wij een passend leerbedrijf voor je.