Civilion is hét opleidingsinstituut voor de Civiele Betonbouw voor bijvoorbeeld een opleiding of cursus tot voorman in de bouw.

Voorman in de bouw

Wat houdt de functie in?

Als voorman in de bouw ben jij onmisbaar bij het plannen en uitvoeren van de werkzaamheden voor een project. Er worden dan ook hoge eisen aan je vaardigheden gesteld. Als voorman stuur jij één of meerdere ploegen aan en heb je veel contact met de uitvoerder over de voortgang van het project. Je ziet er onder andere op toe dat de veiligheidsregels op de bouwplaats worden nageleefd en dat de kwaliteitsnormen worden behaald.

Mbo-opleiding tot voorman in de bouw

Wil je voorman in de bouw worden? Bij Civilion kun je de mbo-opleiding volgen waarin je alle vaardigheden leert die je nodig hebt. Na het afronden van de mbo-niveau 3 en/of niveau 4 opleiding kun je voorman worden. Wanneer je dit bereikt is afhankelijk van jouw opgebouwde ervaring en je persoonlijke ontwikkeling op o.a. de competenties aansturen, vooruitkijken en verslaglegging. Tijdens de opleidingen worden leren en werken gecombineerd, zodat je jouw vaardigheden en kennis goed opbouwt. Civilion zorgt voor een geschikte werkplek bij een aannemer in jouw woonomgeving.

Twijfel je of een functie als voorman in de bouw bij je past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek neemt onze studieloopbaanbegeleider graag de functie verder met je door om te bekijken of er voldoende aansluiting is. Door middel van een test kunnen we bekijken in welke mbo-opleiding je het beste kunt instromen.

Cursus

Civilion biedt naast de volledige mbo-opleiding ook een cursus aan tot voormanDe cursus is opgebouwd uit verschillende modules die ook los van elkaar te volgen zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.