Snellezen en Mindmappen

Een project kenmerkt zich vaak door een grote mate van hectiek en met alle informatie die op je afkomt is het knap lastig om je te concentreren. Om al die informatie te verwerken zou het handig zijn om alles tegelijkertijd en goed te kunnen verhandelen. Maar de mens is er van nature niet op gemaakt om te multitasken. Wij kunnen ons slechts op één ding tegelijk focussen en dat kan knap lastig zijn met betrekking tot ons dagelijkse leesvoer, en als we dan ook nog eens informatie op zo’n wijze tot ons willen nemen zodat we er beter begrip van hebben, dan zijn de technieken en competenties van het Snellezen en Mindmappen een aangewezen verrijking.

Tijdens deze workshop worden alle facetten van het Snellezen behandeld. Tevens leren de deelnemers de techniek van het Mindmappen en hoe deze toe te passen in de dagelijkse praktijk.
– Waarom lezen wij langzaam?
– Grensverleggend lezen.
– Diverse snelleestechnieken.
– De samenwerking tussen ons brein en Mindmappen
– De techniek en de kracht van het Mindmappen.
– Tips en praktische toepassingen.

De deelnemers oefenen in de vaardigheden van het Snellezen en het Mindmappen en zijn hierna zelfstandig in staat om middels eenvoudige en dagelijkse training hun leessnelheid te verhogen met vergroot begrip. Tevens kunnen zij, tijdens de vele toepassingsmogelijkheden op projecten, Mindmappen als hulp- en bewustzijnsinstrument inzetten.

Na de workshop krijgen de deelnemers 4 weken e-mail follow-up ter stimulatie en voor het vragen van persoonlijke feedback en het delen van ervaringen.

Na het volgen van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.