Cursus

Management Drives


Startdatum nog te bepalen
Kosten: € geen

iNSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Locatie: Civilion Academy ’s Hertogenbosch
tijd: 13.30- 19.00 uur (inclusief diner)

Inleiding
Het succes van organisaties, samenwerken en projecten wordt natuurlijk bepaald door kennis, deskundigheid, een goede organisatie en een goed plan. Het is echter aangetoond dat het grootste deel van succes wordt bepaald door de mensen, het samenwerken door mensen. Elkaar vinden, begrijpen en van daaruit elkaar optimaal inzetten. Dat bepaalt het succes. Met Management Drives geven wij inzicht in jouw drijfveren. Wat motiveert je, waar heb je een hekel aan, wat geeft en kost je energie en wat zou er kunnen gebeuren als je onder druk staat. Je drijfveren bepalen ook hoe jij waarneemt, communiceert en samenwerkt. Als je dat allemaal van elkaar weet, dan kun je elkaar op de juiste manier motiveren en inzetten. Inzicht in jezelf, inzicht in de ander en handvatten om goed samen te werken dat is waar het in deze workshop om gaat.

De Workshop
Deze 5,5 uur durende workshop bestaat uit een aantal blokken en binnen deze blokken bestaat veel ruimte om in te gaan op eigen casuïstiek. De blokken in het programma zijn:
– Basis van Management Drives
– Jouw eigen profiel en dat van anderen
– Praktijk

Leerdoelen
– Inzicht krijgen in je eigen drijfveren
– Inzicht in èn begrip krijgen voor drijfveren van anderen
– Handvatten om beter samen te werken

Vaardigheden
In de workshop gaan we aan de slag in de vorm van een aantal oefeningen:
– Kritisch kijken naar jezelf, je drijfveren, je gedrag, je kracht en valkuilen
– Interactief oefenen met je eigen profiel in samenwerking met anderen
– In je gedrag oefenen om aan te sluiten bij andere mensen met andere drijfveren
– Oefenen om op verschillende manieren te kijken naar een onderwerp

Voorafgaand aan de workshop krijg je een link gemaild om een vragenlijst in te vullen. Met deze vragenlijst wordt je leiderschapsstijl in beeld gebracht.Je kunt je eigen profiel bekijken in de DM App en daarin kun je jouw eigen profiel ook delen met anderen.

Na het volgen van deze workshop ontvang je digitaal een bewijs van deelname. Dit certificaat is via een account te downloaden.