De inschrijvingen zijn gesloten maar binnenkort volgt er nieuws over nieuwe onderwerpen en data voor managementtrainingen!

Na eerdere succesvolle series heeft het bestuur van Jong VCB in samenwerking met Civilion voor 2019/20 weer een aantal managementtrainingen voor zijn leden gepland. De onderwerpen zijn actueel en toegespitst op de sector.

Voor Wie

De trainingen zijn voor leden van Jong VCB en voor iedereen onder de 40 jaar, die werkzaam is bij één van de lidbedrijven van de AAW. Er moet wel aan de volgende voorwaarden voldaan worden:
– Minimaal 5 jaar werkervaring
– werkzaam in functiegroepen: Sr. Werkvoorbereider/Project-       coördinator dan wel (Jr.) Projectleider

Kosten

Deelname is kosteloos door bijdrage van de AAW (Algemene Aannemers-vereniging voor Waterbouwkundige Werken). Inschrijven voor de trainingen is niet vrijblijvend. Bij no show (niet opdagen zonder afmelding vooraf) worden de kosten á € 400,- per training in rekening gebracht bij het bedrijf waarvoor je werkzaam bent. Voor overige annuleringsvoorwaarden verwijzen wij je naar onze algemene cursusvoorwaarden

De docenten

Onze gedreven docenten weten waarover zij praten; zij zijn afkomstig uit de sector of hebben grote affiniteit met de te behandelen onderwerpen.

Wanneer

De trainingen zullen vanaf voorjaar 2019 plaatsvinden. De data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Resultaat

Na het volgen van een workshop ontvang je een bewijs van deelname.