Nieuwe onderwerpen en data voor managementtrainingen 2021/22. -INSCHRIJVING GESLOTEN-

Het bestuur van Jong VCB is er in samenwerking met Civilion weer in geslaagd een aantal interessante en actuele managementtrainingen  op het programma te zetten! Schrijf je nu in voor één of meer van de workshops voor leden en lidbedrijven:

Voor Wie

Ben jij:
– niet ouder dan 40 jaar
– lid van Jong VCB en/of werkzaam bij een AAW- lidbedrijf

en heb je 5 jaar werkervaring als bijvoorbeeld werkvoorbereider/ projectcoördinator of projectleider? Dan kun jij je inschrijven voor een of meerdere trainingen.

Kosten

Deelname is kosteloos. Dit wordt mogelijk gemaakt door de AAW. Maar inschrijven is niet vrijblijvend, er wordt op je gerekend. Bij no show (niet opdagen zonder afmelding vooraf) worden de kosten á € 400,- per training in rekening gebracht bij jouw bedrijf. Voor overige annuleringsvoorwaarden verwijzen wij je naar onze algemene cursusvoorwaarden

Wanneer

De trainingen zullen vanaf september 2021 plaatsvinden en ieder kwartaal een sessie. Dus er is altijd een datum die in je agenda past!

De docenten

De enthousiaste docenten weten waarover zij praten; zij zijn afkomstig uit de sector of hebben grote affiniteit met de te behandelen onderwerpen.

Resultaat

Na het volgen van een workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Inschrijven

Inschrijven kan alleen individueel, via het inschrijfformulier. Dit vind je bij de betreffende training op de site.
Je kunt hier de datum van voorkeur opgeven. We houden hier zo veel mogelijk rekening mee bij het inplannen. Bij te weinig inschrijvingen zal de workshop worden geannuleerd.