civilion-logo

 

 

 

Geslaagde Cao-dag Van Hattum en Blankevoort             

Verschillende workshops vormden de door Civilion georganiseerde Cao-dag voor circa 85 werknemers van Van Hattum en Blankevoort op 18 januari. Met dit interactieve programma kwamen de thema’s Veiligheid, Vakmanschap, Kwaliteit en Samenwerken/Communicatie op een dynamische manier aan bod.

erkel

De vaardigheidstraining van Civilion Stap uit je schaduw werd omgebogen naar de specifieke wensen voor Van Hattum en Blankevoort. Arjan Erkel vertelde met zijn ontvoeringsverhaal hoe hij een zo goed mogelijke samenwerking met zijn ontvoerders probeerde op te bouwen en daarmee zijn positie kon verbeteren. Hiermee gaf hij aan hoe je succesvol kunt bijsturen in moeilijke situaties. Tijdens de workshop boksen werd op een sportieve manier inzicht gegeven in het gedrag en de invloed op elkaar: durf je te incasseren of te raken? Een andere workshop had betrekking op het geven en ontvangen van feedback.

Het doel van de workshops was de samenwerking tussen medewerkers te verbeteren en de verantwoordelijkheid voor hun gedrag te vergroten. De kwaliteit van de uitvoering gaat hierdoor omhoog, waardoor de faalkosten afnemen en de veiligheid toeneemt. Dit zijn belangrijke aspecten in een tijd waarin er steeds hogere eisen aan bouwplaatsmedewerkers worden gesteld.

Namens de mede-organisatoren van Van Hattum en Blankevoort – HR-adviseur Jeroen Kremer, hoofduitvoerder André Steketee en manager Productie Bart Muller – stellen wij dat het een zeer geslaagde dag voor alle betrokkenen is geweest!

Vindt u het ook waardevol uw medewerkers op een interactieve manier te motiveren? Uiteenlopende programma-onderdelen zijn mogelijk, wij maken graag een offerte op maat. U kunt ons bereiken op telefoon 0492 66 64 00 of via e-mail: opleidingen@civilion.nl.